Wie zijn wij?

  • 1
  • 2
Foto Corrine
Foto Peter
FP Advies bestaat uit twee ervaren financieel planners, te weten: Peter van Huizen en Corrine Matena. Het opstellen van financiƫle analyses en beantwoorden van aanverwante vragen doen we beiden inmiddels ruim veertien jaar bij diverse financieel dienstverleners.

Wij hebben in 2009 FP Advies opgericht. Het werken in een samenwerkingsverband vinden wij belangrijk: in tegenstelling tot solistisch werkzame financieel planners biedt het samenwerken voordeel met betrekking tot beschikbaarheid, de snelheid van rapporteren en onderling 'sparren' en nakijken. Dit laatste waarborgt de kwaliteit van en het plezier in ons werk.

Corrine is afgestudeerd financieel econoom en gecertificeerd financieel planner (*). Zij is werkzaam geweest bij de Rabobank, VvAA en werkt momenteel bij PGGM als financieel planner voor deelnemers van het pensioenfonds voor huisartsen (SPH).

Peter is van oorsprong fysiotherapeut en is vervolgens bij VvAA gaan werken als praktijkadviseur en daarna als financieel planner. Hij is naast gecertificeerd financieel planner ook RB Belastingadviseur. Verdieping op pensioengebied heeft hij via de opleiding Bachelor in Pension and Life Assurance verkregen.

* FFP is de Federatie Financieel Planners, een overkoepelende vakorganisatie. Een gecertificeerd financieel planner met het FFP-Keurmerk onderscheidt zich van andere adviseurs door strenge opleidings- en certificeringseisen, waarmee klanten zekerheid verkrijgen op het gebied van deskundigheid, integriteit en praktijkervaring. U vindt hierover meer informatie op de website: www.ffp.nl.